Ruilen & Retour bij Niels Slaapcomfort.nl

Wij willen graag dat je tevreden bent met jouw aankopen van Niels Slaapcomfort.nl

Je hebt daarom een zichttermijn van 30 dagen. Als jouw aankopen niet aan jouw verwachtingen voldoen dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling de koop ontbinden door het artikel voorzien van alle labels binnen die 30 dagen te retourneren. Je ontvangt dan het reeds betaalde bedrag retour. Als je het artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, kun je het artikel op dezelfde wijze retourneren als hieronder wordt aangegeven en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen zoals je gewend bent.

Hoe werkt retourneren / ruilen?

U stuurt een email naar Niels Slaapcomfort.nl met daarin factuurnr met opgave van reden.

Retour zenden kan naar het volgende adres:

Niels Slaapcomfort.nl
Rolderstraat 45
9401 AN  ASSEN

Wil je jouw aankopen retourneren en dit liever telefonisch doorgeven, dan kun je bellen naar : 0592-300844. Wij zullen echter altijd vragen om alsnog een email te verzenden.

Wil je een artikel ruilen voor een vervangend of hetzelfde artikel in een andere kleur of maat? Dan kun  je de bestelling binnen de zichttermijn van 30 dagen retourneren.  Je krijgt  het  totaalbedrag dan uiterlijk 14 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen teruggestort op jouw rekening. De nieuwe bestelling plaats je dan gewoon  opnieuw zoals je gewend bent. Een bestelling van een vervangend of hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling.

Indien je meerdere malen artikelen retour zendt behoudt Niels Slaapcomfort.nl zich het recht voor je verzendkosten voor het retourneren te berekenen.

Verwerking van retouren

Als jouw retourzending bij ons binnenkomt verwerken wij deze zo spoedig mogelijk.

Je ontvangt een mailtje over de status van jouw retourzending. Zodra is bevestigd dat je binnen de daarvoor gestelde termijn heeft geretourneerd en de artikelen in goede staat verkeren, zullen wij het reeds betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk na 14 dagen, terugstorten op jouw rekening.